Global Marketing

Creare
magazin online

E-commerce

Ce tehnologii sunt necesare pentru a face un magazin online?

In era digitala, crearea unui magazin online reprezinta o necesitate pentru orice afacere ce doreste sa prospere. Noi, specialistii in e-commerce, oferim solutii complete pentru lansarea rapida si eficienta a magazinului tau online. De la design atractiv si intuitiv, la functionalitati avansate si optimizare SEO, ne asiguram ca magazinul tau online este gata sa atraga clienti si sa genereze vanzari maxime. Cu o abordare personalizata, te ajutam sa navighezi cu usurinta in lumea online, transformand vizitatorii in clienti fideli. Alege experienta noastra in crearea magazinelor online si deschide-ti afacerea catre oportunitati nelimitate.

creare webdesign

Platforma de comerț electronic

Aceasta este platforma pe care veți construi magazinul online și va oferi funcții precum gestionarea produselor, a comenzilor, a plăților și a livrărilor. Printre cele mai populare platforme de comerț electronic se numără Shopify, WooCommerce, Magento sau OpenCart.

sisteme de plata magazin online

Sistemul de plată

Înainte de a începe să vindeți produse, trebuie să aveți un sistem de plată securizat și ușor de utilizat pentru clienți. Printre sistemele de plată cele mai utilizate se numără PayPal, Stripe sau Braintree.

gazduire magazin online

Găzduirea site-ului web

Pentru a face magazinul online disponibil pe internet, aveți nevoie de un serviciu de găzduire web care va stoca site-ul pe un server și va asigura disponibilitatea acestuia. Recomandarea noastra este hosting360.ro .

securitate magazin online

Securitatea site-ului web

La fel ca și în cazul unui magazin fizic, trebuie să securizați magazinul online pentru a vă proteja clienții. Printre măsurile de securitate pe care trebuie să le implementați se numără certificate SSL, autentificare cu doi factori și securizarea plăților online.

marketing digital

Marketingul digital

Pentru a atrage mai multi clienți și a face cunoscut magazinul online, trebuie să investiți în marketingul digital. Acesta poate include optimizarea motoarelor de căutare (SEO), publicitatea plătită (PPC) sau promovarea pe rețelele sociale.

analiza magazin online

Analitica web

Pentru a monitoriza performanța magazinului online și a îmbunătăți experiența clienților, aveți nevoie de o soluție de analitica web, precum Google Analytics, care vă permite să urmăriți traficul, conversiile și alte date relevante.

GLOBAL MARKETING IT – Agentie Web Design – Servicii profesionale de Creare site web, magazine online, SEO, promovare.

GLOBAL MARKETING IT
București, România
Program de lucru
Luni – Vineri: 10:00 – 18:30

Call Now Button