Global Marketing

Global Marketing

WEB
DESIGN

Creare site de prezentare

Pasii necesari pentru crearEa unui site de prezentare

Serviciul de creare site de prezentare este o soluție oferită de către specialiștii nostri, care are ca scop crearea unui site web atractiv, funcțional și ușor de navigat. Acest serviciu poate fi oferit atât companiilor cât și persoanelor fizice care doresc să își creeze un site web personal sau pentru afacerea lor.

Consultanța

Discuții inițiale cu clientul pentru a înțelege nevoile acestuia și a identifica obiectivele site-ului web. În această etapă se stabilește și bugetul alocat pentru proiect.

Planificarea

În această etapă se dezvoltă planul general al site-ului web, se alege tema, se defineste structura, se determina continutul si se dezvoltă planul de navigație.

Design-ul

Designerii web creează layout-ul și design-ul site-ului web, aleg culorile și fonturile, adaugă grafice și alte elemente vizuale.

Dezvoltarea

Programatorii web vor folosi designul si vor crea o versiune funcțională a site-ului web. Vor fi adaugate funcționalitati cum ar fi formulare de contact, interactivitate si alte caracteristici necesare.

Testarea

În această etapă se verifică fiecare aspect al site-ului web pentru a se asigura că funcționează corect și că nu există probleme.

Lansarea

După ce site-ul web este finalizat și testat, acesta este publicat pe internet și este disponibil pentru utilizatorii finali.

Creare Site

Alege unul din pachetele standard de creare site web sau solicita o oferta personalizata

REALIZZAZIONE SITI WEB

INFORMAZIONI UTILI

La creazione di un sito web offre numerosi vantaggi per un’azienda o un individuo. Ecco alcune ragioni principali:

1. Presenza Online: Un sito web fornisce una vetrina digitale, consentendo alle persone di trovare e conoscere la tua azienda o le tue attività online.

2. Credibilità: Un sito web ben progettato e professionale contribuisce a costruire la credibilità. I potenziali clienti spesso cercano informazioni online prima di fare affari.

3. Accessibilità Globale: Un sito web consente di raggiungere un pubblico globale, non limitandoti alla tua area geografica locale.

4. *Comunicazione:* Un sito web offre un canale di comunicazione diretta con i clienti. Puoi condividere informazioni, rispondere alle domande e fornire aggiornamenti in modo rapido ed efficiente.
5. *Marketing Online:* Un sito web è un elemento chiave per le strategie di marketing online. Puoi utilizzare SEO, social media e pubblicità online per aumentare la visibilità.

6. *E-commerce:* Se gestisci un’attività commerciale, un sito web può fungere da piattaforma di e-commerce, consentendo alle persone di acquistare i tuoi prodotti o servizi online.

7. *Controllo del Branding:* Con un sito web, hai il controllo completo sul tuo branding e sull’immagine che vuoi proiettare online.

In sintesi, la creazione di un sito web è cruciale per costruire una presenza online solida, raggiungere un pubblico più ampio e facilitare la comunicazione e il marketing.

Tappe principali

GLOBAL MARKETING IT – Agentie Web Design – Servicii profesionale de Creare site web, magazine online, SEO, promovare.

GLOBAL MARKETING IT
București, România
Program de lucru
Luni – Vineri: 10:00 – 18:30