Global Marketing

Creare site web

Webdesign

Pasii necesari pentru crearEa unui site de prezentare

In era digitala, prezenta online este esentiala pentru succesul oricarei afaceri. Echipa noastra de experti in creare site web este aici pentru a-ti transforma ideile in realitate. Oferim solutii complete de design si dezvoltare web, personalizate pentru a se potrivi nevoilor si obiectivelor tale unice. De la site-uri de prezentare la magazine online complexe, ne asiguram ca fiecare proiect este optimizat pentru motoarele de cautare, responsive si usor de navigat. Colaborand cu noi, vei beneficia de ultimele tehnologii si practici in domeniu, pentru a-ti asigura un avantaj competitiv in mediul online. Fiecare site creat este o poarta catre oportunitati nelimitate.

creare site web

Consultanța

Discuții inițiale cu clientul pentru a înțelege nevoile acestuia și a identifica obiectivele site-ului web. În această etapă se stabilește și bugetul alocat pentru proiect.

webdesign responsive

Planificarea

În această etapă se dezvoltă planul general al site-ului web, se alege tema, se defineste structura, se determina continutul si se dezvoltă planul de navigație.

conversii website

Design-ul

Designerii web creează layout-ul și design-ul site-ului web, aleg culorile și fonturile, adaugă grafice și alte elemente vizuale.

securitate web site

Dezvoltarea

Programatorii web vor folosi designul si vor crea o versiune funcțională a site-ului web. Vor fi adaugate funcționalitati cum ar fi formulare de contact, interactivitate si alte caracteristici necesare.

suport tehnic website

Testarea

În această etapă se verifică fiecare aspect al site-ului web pentru a se asigura că funcționează corect și că nu există probleme.

advertising website

Lansarea

După ce site-ul web este finalizat și testat, acesta este publicat pe internet și este disponibil pentru utilizatorii finali.

GLOBAL MARKETING IT – Agentie Web Design – Servicii profesionale de Creare site web, magazine online, SEO, promovare.

GLOBAL MARKETING IT
București, România
Program de lucru
Luni – Vineri: 10:00 – 18:30

Call Now Button