Global Marketing

Global Marketing

Notificare Push

Creare notificare push

Care sunt avantajele notificărilor prin push?

Notificarea prin push este o metodă de transmitere a informațiilor către dispozitivele mobile, atât pentru utilizatorii de iOS, cât și pentru cei de Android. Această metodă implică trimiterea de mesaje către un dispozitiv mobil, fără ca utilizatorul să fie nevoit să deschidă o anumită aplicație sau să fie activ în orice fel. Notificările prin push pot fi utilizate pentru a anunța utilizatorii despre informații noi, evenimente sau orice altceva care ar putea fi de interes pentru ei. Aceste notificări sunt foarte utile pentru aplicațiile de socializare, aplicațiile de știri, jocurile online și multe altele. Pentru a primi notificări prin push, utilizatorii trebuie să permită accesul la acest serviciu prin intermediul setărilor dispozitivului lor mobil.

Păstrarea utilizatorilor

Notificările push ajută la menținerea utilizatorilor conectați la aplicația sau site-ul dvs. web. Când un utilizator primește o notificare, este mai probabil să revină la aplicație sau la site-ul web pentru a verifica noile informații.

Conversie mai mare

Notificările push pot fi personalizate pentru a oferi utilizatorilor informații relevante și captivante. Acest lucru poate crește probabilitatea de a duce la o acțiune a utilizatorului, cum ar fi achiziționarea unui produs sau serviciu.

Comunicare eficientă

Notificările push pot ajunge la utilizatori în timp real, fără ca aceștia să fie nevoiți să deschidă aplicația sau site-ul web. Acest lucru face comunicarea mai eficientă și ajută la creșterea angajamentului

Reamintirea evenimentelor

Notificările push ajută la amintirea evenimentelor și termenelor limită importante pentru utilizatori, cum ar fi oferte speciale sau evenimente din calendar.

Personalizarea

Notificările pot fi adaptate preferințelor utilizatorilor, oferindu-le informații și oferte relevante, ceea ce îmbunătățește experiența lor.

Interacțiune rapidă

Utilizatorii pot interacționa rapid cu aplicația sau site-ul web direct din notificare, fără a deschide în mod explicit aplicația, ceea ce facilitează procesul și îmbunătățește experiența utilizatorului.

GLOBAL MARKETING IT – Agentie Web Design – Servicii profesionale de Creare site web, magazine online, SEO, promovare.

GLOBAL MARKETING IT
București, România
Program de lucru
Luni – Vineri: 10:00 – 18:30