Creare site de prezentare

Home Servicii Creare site de prezentare
Creare site de prezentare

Creare site de prezentare

Serviciul de creare site de prezentare este o soluție oferită de către specialiștii nostri, care are ca scop crearea unui site web atractiv, funcțional și ușor de navigat. Acest serviciu poate fi oferit atât companiilor cât și persoanelor fizice care doresc să își creeze un site web personal sau pentru afacerea lor.

Pasii necesari pentru creara unui site de prezentare

În general, serviciul de Website Design implică mai multe etape, printre care:
  1. Consultanța – discuții inițiale cu clientul pentru a înțelege nevoile acestuia și a identifica obiectivele site-ului web. În această etapă se stabilește și bugetul alocat pentru proiect.
  2. Planificarea – în această etapă se dezvoltă planul general al site-ului web, se alege tema, se defineste structura, se determina continutul si se dezvoltă planul de navigație.
  3. Design-ul – designerii web creează layout-ul și design-ul site-ului web, aleg culorile și fonturile, adaugă grafice și alte elemente vizuale.
  4. Dezvoltarea – programatorii web vor folosi designul si vor crea o versiune funcțională a site-ului web. Vor fi adaugate funcționalitati cum ar fi formulare de contact, interactivitate si alte caracteristici necesare.
  5. Testarea – în această etapă se verifică fiecare aspect al site-ului web pentru a se asigura că funcționează corect și că nu există probleme.
  6. Lansarea – după ce site-ul web este finalizat și testat, acesta este publicat pe internet și este disponibil pentru utilizatorii finali.

Un serviciu de calitate va oferi, de asemenea, o soluție de întreținere și actualizare, astfel încât site-ul web să rămână actualizat și să funcționeze corect în timp.

Vezi mai multe informatii aici.

Call Now Button